BRYGGEN TRACTEURSTED
Bryggestredet 2
5003 Bergen
booking@tracteuren.no
Telefon (+47) 55 33 69 99
Kontakt oss gjerne!
TILBYR
GAVEKORT
Gi en ekte matopplevelse i gave!
Bryggen Tracteursted er en intim restaurant med
et moderne kjøkken inspirert av bergensk og hanseatisk matkultur.
SPINATSUPPE
Spinat og Urtekrutonger
«PERSETORSK»
Sukker-saltet Torskefilet, glaserte Gulrøtter,
dampede Poteter og Eggesmør
HJEMMELAGET KARAMELLPUDDING
Krem, Kanelkjeks og Karamellsaus
KAFFE/TE
Pris 2 retter kr 385,- per person
Pris 3 retter kr 475,- per person
AKEVITTMARINERT RØKELAKS FRA SVANØY
grillet Asparges, Toast og Gressløkrømme
SVINENAKKE
Grønnsaker, Eple- og Sviskekompott, Annapotet og Sjysaus
SJOKOLADEKREM
Porter, Solbær og Karamellkjeks
KAFFE/TE
Pris 2 retter kr 385,- per person
Pris 3 retter kr 475,- per person
15 – 30 personer
Pris kr 725,- per person
KRYDDERSILD SERVERT – Rødbete, Løk, Potetsalat og Rømme
AKEVITTMARINERT RØKELAKS FRA SVANØY
KREMET STRANDKRABBESUPPE – syltede Grønnsaker
SPEKEPØLSER – Gressløkrømme
POTTEKJØTT – Ramsløkspuré
LUN LEVERPOSTEI – syltet Sopp og Rødbete
FENALÅR FRA BRAKSTAD – Fjellost fra Myrdal Gård, Potetsalat, Sennepsrømme
HJEMMELAGET PLUKKFISK
«PØLSE I LOMPE» – Oksepølse fra Bønes Gård, Potetlompe, karamellisert Løk og grov Sennep
EGGOST – Sukker, Kanel og hakkede Mandler
TILSLØRTE BONDEPIKER
PÆRETERTE MED «BRUNOST» – Rosiner
Brød og Flatbrød med salt Smør, Persillesmør og Olivenolje
KAFFE/TE
BERGENSK FISKESUPPE
Teskjeboller og strimlede Rotgrønnsaker
*
«PRINSEFISK»
dampet Torskefilet på Hvitvinssaus,
Hummer, Asparges og dampete Poteter
og/eller
BERGENSK SURSTEK
sesongens Grønnsaker,
dampede Poteter, rørte Tyttebær og Fløtesaus
*
SHERRYFROMASJ
Frukt og søt Kjeks
*
Kaffe/Te
Pris 4 retter kr 860,- per person
Pris 3 retter kr 685,- per person
VELMODNET SPEKESKINKE
Eggekrem og bergensk Vannkringle
«PERSETORSK»
Sukker-saltet Torskefilet, glaserte Gulrøtter, dampede Poteter og Eggesmør
HJEMMELAGET KARAMELLPUDDING
Krem, Kanelkjeks og Karamellsaus
KAFFE/TE
Pris kr 715,- per person
SALAT MED ANDEBRYST,
Mandler, syltet Gresskar og Eplesirup
PANNESTEKT BROSME
friske Grønnsaker, Rødløkskompott,
Potet- og Selleripuré og Blåskjellsaus
AKEVITTMARINERTE BÆR
Krumkake
KAFFE/TE
Pris kr 655,- per person
AKEVITTMARINERT RØKELAKS FRA SVANØY
grillet Asparges, Toast og Gressløkrømme
OVNSBAKT SVINENAKKE
Honning og Sennep , friske Grønnsaker, Eple- og Sviskekompott, Annapotet og Sjysaus
SJOKOLADEKREM
Porterøl, Solbær og Karamellkjeks
KAFFE/TE
Pris kr 685,- per person
GRATINERTE ØSTERS
Spinat og Champignon
OVNSBAKTE SJØKREPS
Sitron- og Persillesmør, Fennikelsalat
KALVEKAM
sesongens Grønnsaker, Annapoteter,
Kalvesjy tilsmakt med Porter
PÆRETERTE
«Brunost» og Rosiner
KAFFE/TE
Pris 4 retter kr 875,- per person
Pris 3 retter kr 675,- per person
BLÅSKJELLSUPPE
Blåskjell, Spinat og Urteolje
ROSASTEKT VILLSAUFILET
Løkkompott, ovnsbakte Småpoteter og Sjysaus
«EGGOST»
tradisjonell Vestlandsdessert
Kefir, Egg og Melk, Fløte, hakkede Mandler, Sukker og Kanel
*
KAFFE/TE
Pris kr 695,- per person
APPETITTVEKKER
«MONTECATO» Tørrfiskkrem, Toast
MENY
GRØNN ERTESUPPE
dampet Tørrfisk og sprøstekt Fenalår
«BACCALA ALLA VICENTINA»
Tørrfiskgryte fra Veneto i Italia
Polenta, Løk og Parmesan
og/eller
SMØRSTEKT TØRRFISK
Rødbet, Purreløk og ovnsbakte Småpoteter,
kremet Løksaus tilsmakt med Ramsløksmør
*
EGGEBUBBERT
Mandler og Bringebær
KAFFE/TE
Pris 4 retter kr 785- per person
Pris 3 retter kr 655,- per person