Bli kjent med tørrfisk – En smaksopplevelse på Bryggen Tracteursted

På Bryggen Tracteursted er vi lidenskapelig opptatt av tørrfisk! Denne tradisjonsrike råvaren har vært en viktig del av vår meny i mange år, og vi har servert mange spennende retter basert på tørrfisk. Nå ønsker vi å dele vår kunnskap og lidenskap med deg!

Bli med på en smakfull og lærerik opplevelse hvor vår dyktige kokk, Marcus Sørlie Birkeland, viser hvordan tørrfisk kan tilberedes på ulike måter – fra klassiske tradisjonsretter til moderne tolkninger. Underveis får du smake på tre forskjellige tørrfiskretter, nøye tilberedt for å vise bredden i denne unike råvaren. For å løfte smaksopplevelsen ytterligere, serverer vi et smaksbrett med utvalgte sidere som harmonerer med rettene.

I tillegg til matopplevelsen får du høre den fascinerende historien om tørrfisk og hvordan den har spilt en sentral rolle i handelen på Bryggen gjennom århundrene. Dette er en unik mulighet til å fordype deg i en av Norges eldste og mest tradisjonsrike matvarer – i autentiske omgivelser midt i hjertet av Bergen.

Ønsker du å forlenge kvelden? Kombiner arrangementet med en middag i våre historiske lokaler.

Sikre deg en plass – reserver i dag!

Velkommen til en smakfull reise gjennom tørrfiskens verden på Bryggen Tracteursted!

Tid og sted

  • Sted

    Bryggen Tracteursted

  • Dato

    Lørdag 15/02/2025

  • Tidspunkt

    Kl. 18:00

    Varighet ca. 45 – 60 min.

  • Pris

    295,-

Meld deg på her!